Din indkøbsvogn er tom
Tabellen med mønt Penetration CupTabellen med mønt Penetration Cup
Hold musen over billedet for at zoome
Tabellen med mønt Penetration Cup Tabellen med mønt Penetration Cup Tabellen med mønt Penetration Cup Tabellen med mønt Penetration Cup Tabellen med mønt Penetration Cup Tabellen med mønt Penetration Cup Tabellen med mønt Penetration Cup Tabellen med mønt Penetration Cup

Tabellen med mønt Penetration Cup

Liste pris: $90,00
Sale: $51.30
As low as: $40.50

Reward-point103


Antal rabatter rabat pris
1
$51.30
2
$45.00
3+
$40.50
  • Model: G1270
  • Volumetriske: 5500 gram
  • 992 in Stock
  • Forsendelse: Beregnet ved kassen

Læg i vogn:

Dette trick er perfekt til scene optræden for en stor skare.
 
En tilskuer i publikum er inviteret af tryllekunstner til at underskrive eller tegne på mønten med en tusch. Dette er for tryllekunstner til at angive, at mønten anvendes i udførelsen er faktisk den samme unikke mønt.

Så trolden præsenterer to helt gennemsigtige glas i forskellige størrelser. Jo større er ligesom et drikke glas, jo mindre er som et shot glas. Derefter, publikum opfordres til at kontrollere og verificere, at glassene er faktisk normale.

Trolden placerer de små glas på bordet, og den større glas er placeret over det i en omvendt måde. Derfor, setup er dybest set den større glas der dækker, og som indeholder de små glas.

Endelig, i sin handling af magi, trolden vil fange den unikke mønt præget af tryllekunstner i hans hænder, han holder det op... Og uden nogen kontakt med briller den unikke mønt synes, at flyve gennem glassene, lige ind i de små glas! Dette er en fantastisk trick til at udføre, og vi er sikker på alle i publikum ville elske det for sin enkelhed.




Se gratis Magic Tricks Lær videoer
Invisible Elastic Stretch Loops
????
加入收藏
Contacts:Mrs Jin Tel:+86 579 85201234 Cell Phone: +86 13625799799 Address:KaiYuanBeiJie 105# YanZhuangHuaZhuangPin 5F Kingmagic
YiWu City Zhejiang Province China Copyright:Yiwu Huang Jia magic props Co., Ltd. 浙ICP备08007292号